Lilypie 2nd Birthday Ticker

dunduska

Kislányomat kendőben hordozom, textilpelusba bugyolálom a popóját, igény szerint szoptatom, és mi ágyunkban altatom. Alter? Szerintem nem. Számomra ez a normális.

Babakonyha

A Főzős blogom, kedvenc receptjeim gyüjtőhelye, főleg gyorsan, egyszerűen készithető finomságok kicsiknek és nagyoknak.

Egy kis művészet

Buy at Art.com
Mother and Child
Louis Toffoli

Friss topikok

  • Ágianyu: Etuska, szerintem egy újszülött nincs felkészülve a te akaratodra. Őt még az ösztönei vezérlik. A ... (2011.01.03. 22:34) Ősbaba

Mosható pelenka tapasztalataim

2009.02.19. 12:07 - Ágianyu

Címkék: pelenkázás pandabambusz

 

 

Amivel most pelenkázunk: popolini panda bambusz, ami valamiért sajnos nem kapható többé. Most már más anyagból, valami tencel nevezetűből készítik. Gondolom az is ugyanolyan jó lehet. Ami nekem leginkább tetszik ebben a pelusban, az a szabása. Olyan kicsinek tűnik, mégis elég. Belül van benne egy nedvszívó párna, ami hihetetlen mennyiségű pisit képes magába zárni. Úgy Brigi 6 hónapos kora óta már egy belső betéttel használjuk, így még többet bír. Általában 3 óránként cserélem le, de valószínűleg sokkal többet is bírna. Külsőnek kapcsos Vento nevűt használunk szintén a popolinitől. Van tépőzáras popolinis meg monapeles külsőm is, de ezeknek a tépőzárja valahogy mindig kidörzsölte Brigi pocakját, ezért tértünk át inkább a gumisderekú kapcsosra. Ezek nekem nagyon beváltak. Soha nem folyt kis semmi, még a híg kaki sem. Mostanában kellene nagyobb méretű külsőre áttérni és találtam más gyártmányú tépőzáras külsőket, amiknek a tépőzárja sokkal lejjebb van. Lehet, hogy kipróbálom ezeket, hátha beválik. Bár semmivel sem rosszabb a kapcsozás, mint a tépőzárazás. A nappali peluskészletem 18 db panda bambusz mindegyikhez tartozik egy-egy plusz belső nedvszívó betét, és van 2 db patentos vento külsőm. Ha netán minden elfogy, akkor van 1 db kushies basic belsőm, amit szintén a patentos külsővel használok inkább, mert a kushies külsőt nem szeretem. Olyan furcsa a combjánál, meg az anyaga is sokkal vastagabb, keményebb.

Éjszakára turbósabb verzió kell. Régebben popolini Ultrát használtunk plusz 1-2  betéttel, és saját tépőzáras külsőjével. Ritkán előfordult átázás, de valószínűleg azért, mert sietve rosszul adtm rá este és véletlen kilógott valahol széle a külső alól. De ez azért tényleg ritkán fordult elő szerencsére. Egyébként simán kibírta vele a 12 órát estétől reggelig. Mostanában azt a verziót próbáltam ki, hogy egyszerűen két pandát adok rá egymás fölé, és ez is bevált, és úgy érzem, hogy ez kényelmesebb is Briginek. A panda sokkal puhább, mint az Ultra.

De közben megfertőzött engem is a Pop-in őrület...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dunduska.blog.hu/api/trackback/id/tr74952549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása