Lilypie 2nd Birthday Ticker

dunduska

Kislányomat kendőben hordozom, textilpelusba bugyolálom a popóját, igény szerint szoptatom, és mi ágyunkban altatom. Alter? Szerintem nem. Számomra ez a normális.

Babakonyha

A Főzős blogom, kedvenc receptjeim gyüjtőhelye, főleg gyorsan, egyszerűen készithető finomságok kicsiknek és nagyoknak.

Egy kis művészet

Buy at Art.com
Mother and Child
Louis Toffoli

Friss topikok

  • Ágianyu: Etuska, szerintem egy újszülött nincs felkészülve a te akaratodra. Őt még az ösztönei vezérlik. A ... (2011.01.03. 22:34) Ősbaba

Tavaszi napok babakocsi nélkül

2009.04.09. 23:02 - Ágianyu

Címkék: séta

Már meg sem tudom mondani, hogy mikor próbálkoztunk utoljára a babakocsival. Mindenesetre nem mostanában az biztos. Itt a szép idő, Brigi már próbálkozik az önálló közlekedéssel, és én úgy döntöttem, továbbra sincs szükségünk a babakocsira a napi sétához. Szerencsére néhány percnyire tőlünk van egy szép füves-fás park, ahol sokan heverésznek a fűben a szépséges napsütésben, és mi is ezt tesszük mostanában. Vagyis séta van séta nélkül. Fogok egy nagy tatyót, bele dobálok minden szükségeset, itókát, rágcsálnivalót, labdát, napozógyékényt, stb. Brigit a csípőmre ültetem babaerszényben és már megyünk is. Letáborozunk a park közepén lévő nagy tisztáson és kezdődhet a játék. Bár Brigi egyelőre leginkább csücsül mellettem és nézegeti a képeskönyvét vagy a többi embert, akik éppen labdáznak vagy tollasoznak vagy csak heverésznek. És persze sajátos űrnyelven kommentálja az eseményeket. Az első néhány alkalommal, amikor így lementünk, teljesen be volt rezelve a fűtől. Úgy ült a gyékényen, mint egy kis hajótörött a tengeren egy tutajon. Nagyon vicces volt. Még most is csak akkor mászkál a füvön négykézláb, ha nagyon muszáj. Azért persze már felfedezte, sőt meg is ízlelte közelebbről bolygónk felszínét borító élő és élettelen világot. Aztán mikor már megunta az ücsörgést, akkor feláll és fogja a kezemet, hogy akkor menjünk. És ilyenkor céltalanul kószálunk a gyékényszigetünk körül néhány kört, aztán megint megpihenünk. Aztán jöhet egy szopizás, aztán egy kis kölesgolyó, keksz, aztán még néhány kör... Szóval így telnek a mi kis séta nélküli sétáink mostanában.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunduska.blog.hu/api/trackback/id/tr771056818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása